Een verhaal zonder haken en ogen: Brilart

Twee fysieke winkels en sinds kort een virtuele erbij. Dat is in het kort het verhaal van Brilart. Stevig verankerd in West-Vlaanderen met een belevingswinkel in Torhout, om de regio van Brugge te bedienen en nog zo’n fantastische shop in Heule, om Kortrijk en omgeving te helpen.

Zaakvoerder Dimitri Degezelle zocht en vond een partner voor de uitbouw van een vernieuwde webshop. Vroeger had zijn site een digitale vitrine, een online opsomming van zijn assortiment. De webshop werd op een organische manier amper gevonden. Daar moest verandering in komen. Na enkele vlotte meetings gingen we met de input aan het werk en bouwden we een nieuwe website inclusief webshop.

Dimi vond het belangrijk om op een efficiënte manier brillen toe te voegen aan zijn webshop. Ook daar slaagden we in. Een korte opleiding van anderhalf uur, meer was niet nodig om Dimi wegwijs te maken in de webshopmodule.

adfundum-case-brilart-mockup

Nog meer uitdagingen

Samen met Brilart gingen we voorts op zoek naar quick wins. Wat waren de zoektermen met veel beweging én met weinig concurrentie? We brachten er enkele in kaart, deden research en schreven een pak content. Een hoge online vindbaarheid, top 5 bij de natuurlijke zoekresultaten, was het doel. Al na twee weken stond Brilart er met directe verkopen tot gevolg!

Sommige inspanningen vragen wat meer tijd. Eerlijk is eerlijk! Die vangen we op door in te zetten op SEA en meer bepaald Google Ads. Hierdoor krijgt Dimi de juiste klanten over de virtuele vloer. Tegelijkertijd lopen er campagnes in huis-aan-huisbladen en op de lokale radio. Adfundum fungeert ook hier als geoutsourcete marketingafdeling van Brilart. En dat met groot enthousiasme.

 

Momenteel draait Brilart recordomzet na recordomzet. En wij zijn blij dat we deel mogen uitmaken van dit unieke verhaal.

Zoek jij ook ondersteuning voor jouw bedrijf?

Of heb je gewoon de tijd niet om bezig te zijn met online adverteren? Adfundum kan jou ontzorgen van A tot Z. Neem contact en wie weet oogt jouw toekomst zo mooi als die van Brilart.

Samenwerken?